Anotace: nadosah
Jardo, mám na mysli vnitřní krásu... Nač alergie... Nač ta skepse, příteli?
01.12.2007 11:11:00 | Jasmin de Paris
... tak jsem IUKnul ... dle robotů ... líbí se mi ... jen "z Tvojí krásy" ... mě kapku vykolejilo ... pakliže jde o chlapa ... jakože asi jde ... nějak jsem na to alergickej ...
09.10.2007 16:14:00 | JardaCH