Dám ti všechno
splývavé větve
halí až po zem
naše dlaně spletený,
občas pouliční lampa
koukne sem,
lavičky kamenný,
noc se sype třpytem
hvězd k ránu,
vím, že s tebou
už zítra nezůstanu,
co dám ti na cestu,
co dám ze sebe -
srdce horký -
vem si ho,
ať samota nezebe...
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Verena
Komentáře (5)
Komentujících (4)