Sny
Anotace: každý sní svůj malý sen...
Lampičky hvězd nad hlavou svítí,
Ty voníš stejně jako luční kvítí.
V Tvém dechu sráží se kapky rosy,
do snů sladkých vstoupíme nazí a bosí.
Snů sladších než cukr, než turecký med,
co tělo Tvé prohřejí krásně, hned teď.
Snů sladkých jak jablko z ráje,
jichž každá vteřina jen a jen Tvá je.
Snů o nás dvou…
Komentáře (1)
Komentujících (1)