První sloka navodí správnou atmosféru k přečteni závěru - vlastně si sama čtenáře tak nějak předpřipravíš, a to se mi moc líbí, protože to znamená, že se tahle básnička dá číst, i když zrovna nejsme v podobné náladě její mu obsahu. Prostě... Líbí.
06.10.2007 11:43:00 | prostě Zuzana
Čarodějka - Díky, jsme v tom všichni stejně, skromně, bez sebemenší ztráty soukromí.
04.10.2007 00:58:00 | Pišák