uuf Levandulko nestíhám a ty básníš o stošest, jsem ve skluzu:) kde to bereš tu věčnou inspiraci? pověz múzám že je pozdravuji a že děkuji za to že jsou s Tebou a s námi všemi, protože kdyby nebyli tak bych Tě nikdy neznala:)
08.10.2007 21:48:00 | Rozárenka
V kuchyni života musí být i ocet... v kombinaci s cukrem, ale to jako správná kuchařka znáš... :o)
Jiří senior
06.10.2007 22:30:00 | j.c.
Zalévej jen trošku, abys nepřelila - to se snadno stane, když nepočkáš, než se zvadlé listy znovu narovnají... :-*
04.10.2007 08:44:00 | G.P.