Byl jsi...
Anotace: O dávné lásce která zklamala... naštěstí jsou mé rány už zahojené
Byl jsi můj jediný,
kterého jsem měla ráda.
Byl jsi i ten,
koho milovat jsem chtěla!
Však lhal jsi mi
a to nejde odpustit.
Nezbylo jen vstát
a navždy tě opustit.
Tvá ústa říkala slova
něhy a lásky.
Všechno však prozradil
úsměv té krásky!
Chci zapomenout,
NENÁVIDÍM LHÁŘE!!!
Ta rána však velká je
jak polární záře...
Komentáře (0)