Anotace: seznámení s novou kamarádkou, slib profesorovi, že se budeme chovat slušně(docela i dodržený) a moje rozjívená dušička
Takže á la Mozart. Vždyť přece tě nenapadlo, že bych z toho dělala bůhví co... Už mám lehký nápad, bude to takové skočné, na začátek kopnem nějaký recitativ, to bys moh ještě vymyslet, a pak se uvedem jkao šarmantní autorská dvojice novodobý Mozart a DaPonte. Souhlas?
10.10.2007 19:20:00 | Já Esther Ruth
Mám to zhudebnit? Jaký styl si přeješ? Rokoko, či spíše švihnuté barokem? Á la Mozart?
08.10.2007 19:03:00 | Já Esther Ruth