Prarodičům
Anotace: měli přijet prarodiče, psáno v jednu v noci při svitu mobilního telefonu na cár papíru z lepicího bločku zelenou gelovou propiskou, nenávidím použité zdrobněliny, ale tady to bez nich nešlo
Milá babičko,
věnuji Ti přáníčko.
Jen tak, nehledej v tom záhadu,
moc Ti přeji dobrou náladu.
Tobě dědečku věnuji ho též,
ať se stále rád směješ.
Prodavače Tučného máš rád,
nejen proto jsi náš kamarád.
Dobrou náladu a hodně zdravíčka
Vám přeje Vaše vnučička.
K tomu piva doušeček
přidává Váš vnoučeček.
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)