Nevnímám
Nevnímám bolest kolem sebe,
Nevnímám modré, vlhké nebe,
Nevnímám,
Slova která říkáš,
Nevnímám slečny,
Kterým prozíravě vykáš
Nevnímám tvé výčitky a řev,
Nevnímám,
Že jsi uřvaný lev,
Nevnímám, že láska dávno není,
Tím pádem se vlastně nic nemění.
Komentáře (1)
Komentujících (1)