Anotace: jen taková pocitová agitka do pranice...
Já je potkávam i na silnicích, to víš, kdo nezanedbává údržbu tomu i pinďour neboli fichtl (jak jsme ty prskolety nazývali) dlouho vydrží...
A ti pionýři živí byli nejdříve v Americe, pak až v CCCP, byli to mladí průkopníci, takže bych to tak zas tak rozostřeně neviděl a ani nerozmazával...
12.06.2008 12:30:00 | Špáďa
Protože je přece potřeba býti demokraticky a sametově chápaví, ne? A vstřícní k mentálním odlišnostem...:oP
05.10.2007 09:41:00 | Hesiona-Essylt