Postel s nebesy
Anotace: Fíha už skoro dva roky jsem na Literu ten čas strašně rychle utíká...toto je má starší tvorba
Tam na té posteli s nebesy,
leží tvá bezvládná ruka.
Rty semknuté do jedné grimasy,
a na obličeji neuvěřitelná muka.
Slepené vlasy dala jsi na polštář,
teď ti kolem hlavy svítí jak svatozář.
Z očí derou se ti slzy,
ty víš, že smrt pro tebe přijde si brzy.
Tvou ruku teď křečovitě svírám,
a raději jiným směrem se dívám.
Tvůj stisk už pomalu slábne,
už tě má ve své moci....už nad tebou smrt vládne.
Přečteno 487x
Tipy 4
Poslední tipující: Martez, prostě Zuzana
Komentáře (12)
Komentujících (10)