střípky srdce
lásečce pro radost,
tvé fotce kradu polibky,
něhu tvým horkým dlaním,
srdce rozbité na střípky
poskládáš,moje paní???
skládáš mozaiku,ze střípků
vytváříš obraz srdce,
dáváš lepidlo z polibků
a srdce držíš v ruce
až poskládáš to srdíčko
už zůstane ti věř mi,
pak pohladíš ho maličko
a provede tě dveřmi...
Komentáře (1)
Komentujících (1)