VYPATLANÁ HOLČIČKA
Anotace: ...já tomu vůbec nerozumim...jak bych taky mohla?
Vypatlaná holčička
si na písečku tluče bábovičku
Vypatlaná holčička neví
že si lopatičkou
tluče na hlavičku
Pro vypatlanou holčičku
jsou kousky smetí malí motýlci
tralala
hihihi
tralala
hihihi
Chlapeček na kraji písečku
studuju Dětskou ilustrovanou encyklopedii vesmíru
hmmmmmmmmmm
A chlapeček se dívá se zájmem
jak veliký auta odvážejí píseček
brrrrrrrrrrrrrrrm
dumá...
Kde si teď bude číst svoje encyklopedie?
dumám...
Kde se budu mlátit do hlavičky?
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Slečna z konce duhy
Komentáře (2)
Komentujících (2)