Neuskutečnitelná
Anotace: Tak tahle je zajímavá.. ale mě samotné se líbí.. nějak se ty mé básničky mění :D
Po vodě se procházím,
kapičky rozrážím,
oddávám se samotě,
škoda, že létat neumím..
/vyletět nad mraky, dotknout se hvězd/
Nechám se unášet větrem,
s podzimním listím závodím,
šípkové keře otrhám,
a kuličky po cestě rozházím..
/abych nezabloudila jako Mařenka a Jeníček/
Po neviditelných schodech vyšplhat,
z mraku na mrak přeskákat,
slunečních paprsků se dotýkat,
a pak jen skočit a nevnímat..
/vzduchem si plout/
Padám, nepouštěj mě
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Verule, Psavec, s.e.n, Rbb
Komentáře (6)
Komentujících (6)