strach ze tmy
Anotace: Všichni známe to psycho, když kolem vás není nic jen to ticho.
Strach ze tmy
Večer jdu sám temnou ulicí,
všude tma jen v dálce světla blikají.
moji hlavu zaplavuje strach, pomalu se blížící,
zuby mi o sebe strachem cvakají.
To děsně hlasité ticho,
co se rozlévá do těla.
V krku mám strašný sucho,
vlasy se mi mění do běla.
V tom se zastavím,
a zamyšleně se zadívám.
strachu svému se pomalu oddávám.
,,Ticho mé, já tě zdravím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)