Schovávaná
Pro schované dobro
kapou instantní slzy.
K spuštění tu jsou
propadací podlahy.
Protože jsme směrem
k podlaze, zemi, středu.
I přes největší zájem
tečou slzy pro úlevu.
...
Uvnitř nás pohupuje
labyrintem bez snění
světlá kulička dobra,
co se propadne i zastaví.
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)