Žalostný pohled
Nevidím nic, mám v očích trny a na rtech krev
chtěl bych tě políbit a k nohám snést ti celý svět
otevřená rána a v ní krystalky soli
v očích trny ale to není to co mě bolí
v srdci ostnatý drát a já chtěl bych po tvém boku stát
bez rukou a bez hlavy je mé srdce bolavý
bez obětí tvého v zrcadle pohled žalostný na sebe samého
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (2)
Komentujících (2)