Ze života..
Hlupák co se nepoučí,
dobrák jenž opět naletěl,
srdce si neporučí,
jako bys to něvěděl...
Smích ducha léčí,
láska srdce láme,
pro nevidomé oči,
štěstí proděláme...
Víno tě rozveselí,
nálada pokvete,
kvítek z rozmilosti,
volajíc do nebe..
uvadá.
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: robb
Komentáře (6)
Komentujících (6)