Já doufám, že to světlo je ještě hodně daleko a matné dlouho zůstane... kouám a co pamatuji... ztratil si se na dlouhou chvílu...
08.04.2009 17:10:00 | NikitaNikaT.
možná se ze světýlka sluneční paprsek už stal...
(copak se děje? dlouho ses vůbec neozval..)
:o)
23.02.2008 17:15:00 | Cecilka
Někdy se dálka zdá jen relativně daleká...
záleží totiž na rychlosti "letu" člověka...
o tom my ježibaby vážně ledacos víme...
a věř, že když je třeba, koště zapůjčíme...
:o*
09.10.2007 09:53:00 | Cecilka
Jen hledej to svetlo, mas jeste spoustu krasnych dnu pred sebou, to mi ver!
05.10.2007 09:42:00 | carodejka