Ozvěně?!!

Ozvěně?!!

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Śel jsem do skal
jen tak provětrat svou duši
a večer, když jsem do tmy zatleskal,
znělas stokrát jak se na ozvěnu sluší.

Slyšel jsem vše.. a mnohokrát.
Bylas temným důkazem mé samoty.
Já se s tebou nechtěl prát.
Kdo by vyhrál? Já a nebo ty?

Śel jsem do skal
jen tak provětrat svou duši
a večer, když jsem k spánku uléhal,
zabralas moje uši.

Slyšel jsem vše.. Furt dokola.
Já si s tebou nechtěl hrát!
Asi´s mě měla za vola,
když jsem do tmy křičel, že mám tě rád.

Śel jsem do skal.. ještě mnohokrát.
Co záleží mi na jméně?
Jsem blázen a měl bych se sobě smát
já vyznal lásku... Ozvěně?!!
Autor Honzeek22, 25.05.2005
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel