Anotace: Tohle řeknu tý kterou sem miloval miluju a budu milovat. Teda ASI, bo já nevim, chtěl bych aby to věděla že to je tak jak říkám. ASI to ale vím bo sem jí to nakous.
Mě se to líbilo..někdy si občas lidi neuvědomují co vlastně chtějí..někdy nevidí že to pravý štěstí je vedle nich a hledají ho úplně někde jinde..
14.02.2006 21:00:00 |
No, nevím. Jednak tam máš chyby, jednak to stálé "sem" mi tam nesedí, také tě příliš netankuje interpunkce (buď tam čárky dělej všude nebo nikde!) atp. Není to u mě zvykem, ale tentokráte ti pošlu body. Dám ti 40% jakožto ucházející dílko, abych ti trochu srazil. Promiň, na báseň v pořadí č. 1 je to málo...
06.02.2006 13:08:00 | Who cares a lot