na koci léta
pro koho klečím
u oltáře
před bránou do ráje
a pro koho brečím
když naděje
jen malá je...
otisky mých ňader
ve tvých dlaních
voní jak květy
zlatých pampelišek
špičkou jazyka
dýchal jsi tu vůni
smích poletuje
ze srdíček křupavých
zbyla chuť hořkých mandlí
na konci léta
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru
Komentáře (1)
Komentujících (1)