Kouzelný prstýnek
Anotace: Každý v životě asi stále něco hledá
KOUZELNÝ PRSTÝNEK
Kouzelný prstýnek pro princeznu nikdo mi nedal
a já ve skrytu duše stále hledám,
proč je mi tolik smutno
Kouzelný prstýnek vzala bych do ruky
a přála si,
nebýt tu sama teď
a nesedět
Kouzelný prstýnek,
ale nemám
a toho pravého po světě ještě stále hledám
a hledám
Komentáře (1)
Komentujících (1)