Puberta
Anotace: Starší... a taková dosti průměrná
Na co je život,
když děláš co chcou dospělí?
Puberta je od toho,
abysme to rozjeli!!!
Koncerty a mejdany,
doscoteky, párty!!!
Potom skočit d vany...
Tohle to mě baví!!
Když se pořád žití slaví!!
Komentáře (0)