Temné kouzlo noční záře
Anotace: Temné kouzlo noční záře
Temné kouzlo noční záře,
všude klid,
a v dálce vzniká tichá bouře.
Temné kouzlo noční záře,
náhle křik,
a slza padá do polštáře.
Temné kouzlo noční záře,
proklínáš,
a srdce má zase nepřítele.
Ten nepřítel je temná záře,
umírá,
a ty ztrácíš v boji přítele.
Temné kouzlo noční záře,
a nenávist těch,
kteří poslali ho do boje.
Komentáře (0)