Chorobná balada dnešní doby
Anotace: Návod jak být bohatým neoblíbeným politikem......a hlavne na to jak se jako politik chovat.....
Všechno uměj všechno znaj
Že se z toho všeho nepodělaj
Už jsou jak cvičený opice
Co přiletěly na Mars rovnou z Měsíce
*****
Už je to tak patřej do řady
Nemaj nijak neobvyklý nápady
Jeden z celku, oběť doby dnešní
Vystavte pomník památeční
*****
Smekněte předemnou jsem z vysoký
Vy budete mi teďka dělat otroky
Učil jsem se víc než bylo zdrávo
Tak mám na ten luxus taky právo
*****
A když se neučim mám tatíka
Co za mě oroduje naříká
Má peněženku nabytou
A hlavu málem naditou
*****
Tohle je nemoc doby dnešní
Blbci tu budou stále věční
Kradou a bohatnou z politiky
Jak kdybyste neznali jejich triky
Komentáře (3)
Komentujících (3)