Krásná noc
Anotace: když zavřu oči tak trochu sním:o)
Potloukám se městem, noc za nocí,
žasnu nad měsícem, tu noc planoucí.
A ty milióny hvězd kolem tančící,
má ústa se náhle mění v usmívající.
Jako bych 2 hvězdy měla v očích svých
a celý svět rozprostřený na dlaních.
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)