Jen osobní poznámku...podle mně nemá poprsí nejdůležitější roli.Ohnout pěknou ženskou tak,aby z toho něco bylo,můžeš i bez nadměrně velkého poprsí.Navíc nadprůměrně velký kozy taky nejsou hezký...
důležitější je přece ten bod G ;-)
07.10.2007 12:26:00 | Chancer
Mě už silikon omrzel. (Respektive mě nikdy bavit nezačal.) :-)
Ale basnička mě baví... :-D
05.10.2007 23:16:00 | Blázen? =)