Šerosvit...
Anotace: ...the first fire on the roof...
Mé zelené slzy v šeru trolejbusu
tma za okny líbá horké čelo na skle
černá kočka rychle zpomalila z klusu
zrcadlo se tváří nepatrně praskle...
Pavučinky Možná protínají Prosím
jistota zas prchla tiše do ulity
štěstěna prý přeje naivním a bosým
srdce hloupě buší "jen-pro-tebe" kmity...
...do náruče noci s trochou smutku na rtu
u ohýnku strastí drží Láska vartu...
Komentáře (5)
Komentujících (5)