Stáje v mracích
vzdušných zámků
zejí prázdnotou
neboť bílí koně
opustili nebe.
Jatka v mracích
vzdušných zámků
barví krví oblohu
aby do obzorů se vnořili
hladoví krkavci
pro svůj podíl
z koní bílých.
A netopýři podvečera
vysají nebe docela
pro nový den
pro novou šichtu andělů
kteří v času poledním
pod stínem slunce
odvedou nové bílé koně
z mračných stájí vzdušných zámků.