Anotace: Prostě to bolelo, když mi kamarád řekl, že sem dost naivní...
nadavat si mužeš pouze, když tomu přestaneš věřit. i do dnešních dob přežilo pár lidí s dobrou povahou.
veřím, že dříve či později někoho takoveho poznáš. :)
06.10.2007 18:24:00 | sabaku no Gaara