Pěkné. Domov je třeba malá chaloupka, kde se cítíš dobře a žádné svody velkoměsta ti ji nevytlačí ze srdíčka.
07.10.2007 11:51:00 | Psavec
Pěkné obraty,dobré rýmování...
báseň mě hodně oslovila!Já jsem na svůj domov fixovaný a nemám rád velká města.A myslím,že zdaleka nejsem sám...ať jseš kdekoliv,nejlépe je stejně DOMA!!!A domov je tam,kde se cítíš nejlépe...vzhůru domů! ;-)
06.10.2007 16:53:00 | Chancer
svižnější básen jsem snad niky nečetla, líbí se mi rýmy, jsou takové originální a používáš spoustu slov která se neopakují, tohle vždycky ocením :o)
06.10.2007 16:39:00 | W.O.K.O.