Večerní hospoda
Sedim v hospodě v saku
Jako kurva
Piju zvětralý pivo po někom
Koho vůbec neznám
A už se těšim na to vedle
Které zbylo po někom, koho znám
Vzduch prostupuje cigaretovej kouř
A u vedlejšího stolu
Syčí hnusná ženská na chlapa
Co je rád, že ještě žije
Hostinskému dochází trpělivost
Dnes má výplatu o něco nižší
Neměl to vylejt
Mouchy si myslí, že můžou všechno
Dodržuju okraje
Ten zasranej zvyk mě nepustil
Chválně sem přetáhnul
Nikdo se neposere
Je tma
Jsem sám
Komentáře (1)
Komentujících (1)