Díky
Anotace: vám, človíčkové a člověčinky :o)
Chtěla bych si půjčit středověký hrad
v pohádkově krásné krajině,
tam bych srdečně vás chtěla zvát...
Tabuli prostírám k hostině
a do pohárů vína nalévám,
ta nejvzácnější - k vašim duším ladí...
Přátelství, která tu nalézám,
víc než hladí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)