No dobře - trochu víc
Anotace: Jenom trochu...?
... A ty mě v noci učíš lhát,
o tom že jsem hodná holka...
Trochu to bolí
(No dobře - trochu víc)
Jsem hodně učenlivá,
to ty už dávno víš.
Trochu se ti směju
(No dobře - trochu víc)
Mám strach o s náma bude dál
tak proč mě netišíš (?!)
trochu se chvěju
(No dobře - trochu víc)
Říkám tu strašnou spoustu vět,
o lásce a o nás dvou.
Jsou trochu debilní
(No dobře - trochu víc)
Jsme spolu sami,
už asi po tisící.
je to tak trochu stereotyp
(No dobře - trochu víc)
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: MiaaWei
Komentáře (3)
Komentujících (3)