Nevěřím
Nevěřím, že vítr fouká tiše
Nevěřím, že nikdo si své sny nezapíše
Nevěřím - že je třeba míti tento splín
Věřím!
Že již brzy nastane slunný den!
A ty, přistoupíš ke mně s drahým kamenem
Omluva v tom kameni bude
Ale nevím, zda přijmou ho mé tenké ruce
Přemýšlím!
Zda má cenu poddávati se náladám zlým
V mrazivém večeru
Přemýšlím o svém údělu
Není to úloha jednoduchá
Když mé tělo je jako bez ducha
Avšak!
Věřím v lepší čas!
Komentáře (0)