Tahle báseň je no pěkná se nedá říct protože na smrti nic pěkného není, ale je zajímavá a velmi dobře napsaná. Piš dál. Tvoje básně mají kouzlo.
22.10.2007 21:53:00 | Kovik
Mě se to líbilo - až na jednu věc. Kdyby to nebyla smrt na dálnici. Kdyby tam byly nějaké úplně jiné okolnosti. Ovšem dívám-li se na to zas jinýma očima je to originální... takže nevím.. Je to čistě jen můj názor.
11.10.2007 10:14:00 | Já Esther Ruth