Stýskání

Stýskání

Anotace: Znáte ten pocit, kdy srdce spát Vám nedá, ono si druha hledá a jinak prostě nedá, mít ho musí...:-) A přitom vaše půle v dálce pluje. Na cestách...

Už vím, že stesk je jako pavučina,
omotá si Tě, nikde nekončí, nikde nezačíná…
Jen v duši cítíš žal tak zvláštní,
Tvoje smysly po něčem lační,
po půli srdce, cos´ lásce zaprodal
a chybí tím víc, čím jsi od něj dál.
Však stejná nemoc stále souží
i někoho, kdo po Tobě touží
víc, víc než bys vůbec tušit moh´.
Nač vůbec skládat ještě dalších slov
než
miluji Tě.
Autor pocahontas, 25.05.2005
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí