Je zmateně krásná. Už prostě nemám co říct. Každá tvá báseň a tvá ůvaha mi vyrazila dech. Josu tak procítěné. Prosím pokračuj. Ať mám proč sem chodit..:))
15.10.2007 15:03:00 | Luccissek
Obyčejný básník
To je možné , mám dost zmatek , snad vím co chci , ale nepovede se mně to říct.Je to taková ubíjející nejistota . Dík za názor .
07.10.2007 14:08:00 | Loudilka