Stroskotanec.
Myšlienka.
Preletí hlavou
zahorí plameň.
Zhorí všetko čo nieje tvoje.
Ticho.
Chodbičkou tmavou
zrazu sa stanem.
Denne prehrávam boje.
Opäť myšlienka.
To už niesom ja,
ale Robinson
na pustom ostrove.
A opäť ticho.
V diaľke pieseň hrá,
ale iba snom,
iba mne.
Komentáře (0)