Ovce na porážku...
Anotace: ...víme že to příjde a přesto nejsme schopni zvrátit to...
Vysléknout se
a stoupnout si na pranýř
nechat se ztrestat
že lásku jsem chtěla
že chtěla jsem milovat
a být milována...
Slzy chtěly by smáčet tváře
ale nemůžou
plané sliby
marné naděje
touhy které navždy zůstanou
hluboko v srdci...
tak jako tvoje jméno!
Čekám na ortel
tak jako ovce na porážku
a přesto
-každý strůjce svého štěstí...
Kam ukrýt se
mezi všemi těli a dušemi
s různou intenzitou šedi
hlavu pokládám
do vlastních dlaní
a říkám si
-to jsi zase dopadla Ženo!
Komentáře (0)