Malostranská
Vzdálené severy,
nutí mě snít,
o kontrastech bytí.
Sebe se ptám v touze naivní:
Co dokáže osladit chuť nudných slov?
Um vysvobodit se z mysli své,
a přitom pouze chtít,
ve vteřině vesmírného života
projednou změnit svět..
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Judita, Já Esther Ruth, Těšínský, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)