Ach drahý tenisto...
Anotace: Ach drahý tenisto, tak tedy na čisto.Kanárka ze sovy nestvoříš lehce.Jeden si velice rád hraje se slovy,druhý je ozdoba se znaky letce...Rudolfovi Rubymu.
S brýlemi ze žluté a srdcem z výpletu
s tenisem, se squashem ráda se zapletu
zpočátku raději schovaná v ústraní
nadchnu se pro tebe i trochu pro hraní...
Namísto diskoték večery s knihami
bledule zdobí se na kurtu pihami
Raketu třímám si jak dřevo k vaření
tváře mi dobarví dva raci spaření...
Přískoky neladné, tak trochu ropuší
co když mi, miláčku, ten tenis nesluší?
Komentáře (5)
Komentujících (5)