Hele neštvi - za 11let mi bude jako tobě a já neberu tvůj věk jako věk ke stýskání. Např. moje babička měla teprve ve 4Oti první dítě - tátu. Takže hele koukej se pořádně. Krásná báseň.
31.10.2007 21:00:00 | Jahudkka
Mno, krémíčky a líčidla nejsou moje silná stránka, spíše bych to řekla tak, že je vlastně nepoužívám. Poslední sloka se mi moc líbí, je něčím zláštní.
17.10.2007 16:46:00 | NikitaNikaT.
Při tom pohledu do zrcadla jsi pěkně sladěná a
krásná a slzy?ty jsou již suché a můžeš se rozběhnout zítřkům vztříc.Co čeká Tě tam krásy-uvidíš.-
09.10.2007 07:42:00 | s.e.n
Máš sklon vidět svůj život trochu pesimisticky. Nemůžeš se však stále otáčet za sebe a hledat v minulosti inspiraci.Žij naplno přítomností a snaž se v ní vidět pro sebe to lepší.Nevleč za sebou minulost jako balvan.V profesním životě, bys měla zaznamenat určitý obrat k lepšímu. Závěr roku je tím pravým obdobím pro nastartování úspěchu.Příští rok by nemělo dojít v tvém životě k závratným změnám, ale najdeš v mnoha oblastech větší uspokojení než tomu je letos.To se týká i soukromého života.
Tak a to je předpověď podle tvého křestního jména...veselý svátek a přeji všechno pěkné :-)))
08.10.2007 16:31:00 | Lota
ono k životu není potřeba líčidel ... jen občas to trochu vyčistit a tak .. jo a vše nejlepší k svátku !
08.10.2007 15:43:00 | Alci