Nejsi in a nejsi out
Co jsi? Asi kosmonaut
... to je ale kravina, co? ... :-)
09.10.2007 09:01:00 | JardaCH
Pro Tvůj úsměv bych ...
Výrobce min
Dobrý den, pane
chcete se proletět?
Vyhlídkový let
Vás rozmete na kousky
radost bude mít i Vaše žena
je to bezpečné (pro mě)
budu Vás sledovat z kabinky smíchu
Váš úsměv bude úsměvem
polykače granátů
je to levné
platíte jen výrobní náklady
trochu trhaviny
plastů a tyčinek snickers
tak pozor!
vyletíte jako ptáček
08.10.2007 16:10:00 | smudlinek