Zajatec emocí
Jsem otrokem svých přání,
svých pocitů, jež bez váhání
vkládám si do snů,
ale bojím se říci:
"Živote, postůj!
Já dávám Ti na talíři
celé své Já,
svůj smutek, smích a svůj pláč!"
Jsem zajatec emocí,
mám tisíce probdělých nocí,
kdy přemýšlím a ptám se,
zda zůstat a stát se
domácím vězněm ...na doživotí...(?)
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)