Anotace: Možná někdo znáte ten film...spíš takový bludy z něho.....
Sbírka: Kdysi dávno
Jako film doporučuju původní ruskou verzi (ale má tuším přes 3 hodiny). A ROZHODNĚ doporučuju přečíst knižní předlohu od Lema! Myslím, že je lepší než oba filmy... jedna z knížek, na kterou se nezapomene.
14.03.2008 18:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl