Rybí poklad
Anotace: věnováno T.M.-S.
Samet potažený po tvé
hebké kůži
voní živočišnem
a tepe dychtivostí
po dalším a novém
poznávání
Zvědavé oči
modravé signály
síla ametystu
Jsi důvodem a darem
Nezkrotná
energie
Jsi já a přitom
originál
v březnovém vydání
Miluju tvůj svět
tvé podivné sny
živelnosti
... rybičko seslaná z nebes ...
Přečteno 432x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., simsa, Levandule, Cecilka
Komentáře (5)
Komentujících (5)