Probouzení
Křiklavě červená noc
svými klaunskými líčidly
kreslila na domy
podivné bezradné krajiny
plné obnošených slov
copem nejasných úzkostí
splétala monogramy
krystalických vteřin
znejistění
na hraně
přemrzlé touhy
a bolavého strachu
polibkem dojímání
bezděčně odkryla
zapomenuté obrazy
slastného milování
/ukryté
až příliš hluboko /
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: vapiti
Komentáře (2)
Komentujících (2)