Havrani na věži
Anotace: Tak jde život... Ano, ano :)
Ticho je na věži,
havrani si pletou noty.
Myslím, že soutěží,
čí klovne kdo dnes boty.
Pečlivě vyhlíží,
kdo silný a kdo stár je.
Jen co se přiblíží,
hned uletí zpět do háje.
Bezpečně vyčkávat
vždyť velká bitva teprve začne.
Vesele tokávat
kdo si prvního vojáka načne?
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Judita
Komentáře (0)